a

Akustikløsninger handler om mere end bare lyd

God akustik er lig med trivsel

Vi har stor erfaring inden for professionelle akustikløsninger. Vi har igennem tiden lavet en række forskellige akustikløsninger, der passer til forskellige miljøer. Lige fra det åbne kontor, kantinen og til produktionshallen med lyd- og akustik udfordringer.

Du kan derfor trygt stole på vores erfaring, for vi kan andet end blot at sælge møbler. Vi er eksperter i akustik, støj og lyd – sammen kommer vi dårlig akustik til livs.

Vi rådgiver, leverer og monterer skræddersyede akustikløsninger

Ergo-Design leverer og monterer lyd- og støjdæmpning til kontoret, kantinen, i skoler og institutioner, og i alle former for produktionsvirksomheder. Vi er eksperter i, sammen med dig, at skræddersy en løsning, så du slipper af med med dårlig akustik.

Sæt personligt præg på dit lyddæmpende design

Når akustikken er god, er det sjældent noget, man lægger mærke til. Til gengæld lægger man tydeligt mærke til dårlig akustik. Forkæl dine omgivelser med “skjulte” støj- og lyddæmpende løsninger, som passer til jeres virksomhed.

En investering der giver genlyd

Lydgener bliver ofte nedprioriteret på mange arbejdspladser, men er typisk en af de primære årsager til et forringet arbejdsmiljø. Det kan derfor betale sig at tænke akustikken ind, når man går i gang med at bygge sit rum op.

Hos Ergo-Design overlader vi intet til tilfældighederne. Alle er fortjent med god lyd og et godt arbejdsmiljø. I skal have den løsning, der giver bedst mening for dig. Hvad enten det er udskiftelige motiver, en bestemt størrelse eller et skræddersyet design, så står vi altid klar med den rette vejledning.

Lad dig inspirere, vælg en løsning efter dit behov og opnå ultimativ akustisk komfort på din arbejdsplads, institution eller produktionshal.

Optimer dit rum: Lyd, stil & komfort

Skræddersyet lyddesign

Design og lyd tilpasset dig – æstetik møder funktion.

Gør dit lyddesign unikt

God akustik, skjulte støj- og lyddæmpere, der matcher din virksomhed.

Spar gulvplads – Loft akustik

Mere gulvplads, lavere støj – akustikplader i loft og vægge.

Levering & montering af akustik

Erfarne montører sikrer fuld udnyttelse af din akustikløsning.

Vi forhandler følgende mærker inden for akustik

Vi har nøje valgt vores leverandører inden for akustikløsninger, og kan dermed grundigt rådgive dig til netop den løsning der passer til jer.
Vores leverandører er blandt de bedste inden for lyd og akustik.

Klar til at forbedre din akustik?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og hjælper dig med at skabe det perfekte lydmiljø for dig!

Dit navn(Påkrævet)