a

Cookie- og privatlivspolitik for Ergo-Design Aps

1. Introduktion

Når du besøger vores website, indsamler vi informationer om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

2. Cookies

Websitet anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil m.v. med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3. Personoplysninger

Generelt: Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Sikkerhed: Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Formål: Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

4. Tredjeparter

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder hosting-firmaer. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

5. Dine rettigheder

Som registreret hos Ergo-Design Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

6. Kontakt vedrørende cookies og personoplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om de data, vi opbevarer, eller hvis du ønsker at slette dem, kan du kontakte os:

Ergo-Design Aps
Rødegårdsvej 174B,
5230 Odense M
Tlf.: 70 22 10 17
E-mail: adm@ergo-design.dk
CVR: 26306310