a

OM ERGO-DESIGN

Mere end blot møbler

Med mere end 30 års erfaring indenfor møbelbranchen, tør vi godt kalde os for specialister – og vi yder altid en professionel rådgivning og personlig service. Men vi kan andet end blot at sælge møbler.

Totalleverandør

Vi tilbyder totalløsninger, lige fra opmåling, tegning, til levering og montering af jeres nye møbler

Tilpassede arbejdspladser

Vi skaber skræddersyede arbejdspladsløsninger, der opfylder dine specifikke behov og præferencer, for at maksimere produktivitet og komfort i dit arbejdsmiljø.

Ergonomisk ekspertise

Vi fokuserer på ergonomisk design for at sikre komfort og effektivitet, og skabe arbejdspladser, der understøtter sundhed og trivsel.

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content.”

Stuart Davis, Digital Marketing Manager

Ergo-Design: Fremragende service og kundetilfredshed i fokus

Ergo-Design, grundlagt i 2001 og ledet af Thorsten Brodersen med over 30 års erfaring, er en virksomhed beliggende nær Rosengårdcentret i Odense. Sammen med et engageret team af medarbejdere står Ergo-Design for at levere enestående service og kundetilfredshed inden for møbelbranchen.

Vores unikke tilgang til service dækker ikke kun design og produktion af møbler, men også reparation, ompolstring og tilpasning af eksisterende møbler. Vi tilbyder ergonomisk gennemgang af arbejdspladser samt flytning af disse, altid udført af vores egne montører.

Med en personlig og professionel rådgivning, går vi langt for at sikre vores kunders tilfredshed og skabe inspirerende og funktionelle arbejdsmiljøer. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine behov og overgå dine forventninger.

Stiftet

2001

Ansatte

3