a

Backapp

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at lære mere om vores produkt og hvordan det kan gavne dig? Udfyld formularen, så sidder en af vores eksperter indenfor ergonomi klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Egne montører

+25 års erfaring

Totalløsninger

Dit navn(Påkrævet)

Produktbeskrivelse

Vil du af med hovedpine og rygsmerter? Vælg en Back App sadelstol!

Back App er en af vores mest ergonomiske stole, som særligt egner sig til kontorer, både hjemmekontorer og på arbejdspladsen, men også til mødelokaler.

Backapp Smart er den originale Backapp – men i en opdateret version både teknisk og visuelt. Den har mere end 100.000 brugere verden over og har sikret mange kunder en bedre holdning og hjulpet dem til at finde deres optimale balancepunkt. Dermed tilbyder vi ikke bare en stol, eller en kontorstol, men et direkte træningsinstrument til kontoret. Når du sidder på en Back App Smart stol er du nemlig i konstant bevægelse, hvorfor din ryg og core bliver stærkere og du opnår optimal støtte. Bevægelserne kommer nemlig helt af sig selv, når du sidder og balancerer på Back App stolen. Dermed kan en Back App kontorstol sikre dig en behagelig arbejdsdag, hvor du hele dagen kan holde ud at sidde og ikke får ondt i ryggen.

Back App Smart giver dig noget ekstra i hverdagen

Back App Smart har en top model med et blødt sæde og en aluminium base. Og når du placere dine fødder på fodringen, som er lavet af et støddæmpende og blødt materiale, får det hele din krop til at være i balance. Med den justerbare bold, som du helt selv kan justere efter hvor meget udfordring, at du ønsker, får du gang i din indre motor, nemlig balancemotoren. Denne stol giver dig virkelig noget ekstra i hverdagen.

Back App Smart Stol flytter dig

Du kan også vælge at tilføje et hjulsæt til din Back App. Det giver dig en praktisk tilgang til hverdagen, som giver dig muligheden for at flytte dig rundt. Dette kan være en fordel, når du sidder i et stort kontorfællesskab. Dermed sikrer du dig, at du ikke ender med at sidde dårligt, når du arbejder sammen med andre. Derudover giver hjulsættet også rengøringspersonalet en lettere hverdag. Bemærk, at hjulsættet også kan bruges til den tidligere model 1 af Back App.

Herunder kan du se fordelene ved at vælge Back App Smart stol og hvordan du bruger den:

 

Se fordelen ved en Backapp :

 

 

Sådan bruger du en Backapp :