a

Swopper

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at lære mere om vores produkt og hvordan det kan gavne dig? Udfyld formularen, så sidder en af vores eksperter indenfor ergonomi klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Egne montører

+25 års erfaring

Totalløsninger

Dit navn(Påkrævet)

Produktbeskrivelse

Swopper – Stolen der aktiverer dig

Swopper stolen er til dig, der gerne vil bevæge dig, selvom du sidder ned. Swopper tilpasser sig nemlig til dine bevægelser og skaber den helt optimale ergonomiske oplevelse.

Det radikalt anderledes design gør op med den passive ergonomi, og tilbyder derimod en aktiv trænende ergonomi med mulighed for bevægelse og skift af arbejdsstillinger i alle retninger. Derfor vil et valg som en swopper kontorstol være det optimale valg for dig, som ønsker at skabe mere bevægelse i dagligdagen på en stillesiddende arbejdsplads.

Swopper Classic Comfort

Den patenterede 3D teknologi gør det muligt at:

  • Bevæge dig op og ned pga. den vertikale fjedring, som aflaster diskusskiverne og stimulerer blodomløbet.
  • Skabe større sidelæns fleksibilitet pga. 3D ledet, som træner dine sener, led og muskler – helt uden du opdager det.
  • Undgå trykket på underlårene pga. det komfortable sæde, som minder om en buet bold, der desuden bevarer rygsøjlens naturlige “S” form og hjælper med at opretholde en sund arbejdsstilling.

Vælg Swopper – og gør noget godt for din krop

Når du vælger en Swopper stol, hvad enten det skal være din foretrukne kontorstol eller som en del af jeres mødelokale, får du de samme ergonomiske fordele, som du ville gøre med en bold, men fordelen ved en Swopper stol er, at du undgår, at den triller væk fra dig, den skal bruge meget og du kommer højere op og sidde.

Kroppen er ikke bygget til at skulle sidde stille og dette opdager du straks, når du sidder på en Swopper. Swopper stolen vil nemlig tilpasse sig dig og dine bevægelse og ikke omvendt, hvorfor du automatisk altid vil sidde og bevæge dig en lille smule hele tiden. De gyngede bevægelser, som går op og ned, vil nemlig skabe bevægelse og hofte rotationer af sig selv, uden at du vil lægge mærke til det. Dermed kan du vinke farvel til spændinger, træthed og rygsmerter og byde velvære, overskud og fysisk fitness velkommen. Du kan nemt indstille en Swopper stol, så den lige præcis passer til dine behov og din krop.

Har du lyst til at afprøve stolen eller vil du vide mere, så kan du kontakte os på tlf.: 70 22 10 17 eller mail: adm@ergo-design.dk