a

Active Stand

Få et bedre helbred.

Stillesiddende arbejde er den hyppigste årsag til livsstilssygdomme, hvorfor vi bør mindske det så meget som muligt. Det kan blandt andet gøres ved at stå op noget mere mens vi arbejder.
Med et Active Stand Combi ståbræt er det mere behageligt at stå op og arbejde.
Prøv det gratis i 14 dage, inden du beslutter dig for at købe.
Udfyld kontakformularen, hvorefter vi vil kontakte dig.

Se flere oplysninger om Active Stand længere nede under ‘Beskrivelse’.

Varenummer (SKU): 71-99981 Active stan Kategorier: ,

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at lære mere om vores produkt og hvordan det kan gavne dig? Udfyld formularen, så sidder en af vores eksperter indenfor ergonomi klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Egne montører

+25 års erfaring

Totalløsninger

Dit navn(Påkrævet)

Produktbeskrivelse

Active Stand

Active Stand Combi består af tre lag med hver deres egenskab:

  • Det øverste lag er blødt og komfortabelt – selv uden sko.
  • Det midterste lag giver elasticitet og blødgør det hårde gulv.
  • Det nederste lag er blødt og skridsikkert, så du undgår ridser og samtidig står stabilt.

Mere energi

Kroppen har brug for at være i bevægelse – vi er skabt til bevægelse.
Når du står på en Active Stand Combi, oplever du en rar dæmpende sidevejs bevægelse, som aktiverer din balance og dine muskler. Du øger blodcirkulationen, hvilket er med til at give energi til hjernen og hjertet.

Forbrænder kalorier

Hvis du står op og arbejder kan du forbrænde op til 3x flere kalorier, sammenlignet med hvis du sidder ned. Du kan altså tabe dig mens du arbejder – også selvom du kun står op noget af dagen.

Aflaster skuldre, nakke og fødder

Med en Active Stand Combi vil din krop blive ‘tvunget’ i den rette naturlige og ranke stilling. Tyngdepunktet vil automatisk være midt på kroppen, og det vil være med til at forebygge spændinger i skuldre og nakke. Spændinger er ofte årsag til dårlig blodcirkulation og ubehag som f.eks. hovedpine.
Hårde gulve er hårdt for fødderne og ofte årsag til vi sidder ned. De tre lag gør det mere blødt og behageligt, så du kan stå op i længere tid.

Styrker ryg- og mavemuskler

Når du sidder ned slapper musklerne af – de kan nærmest gå helt i dvale. Når du står op skal alle kroppens muskler arbejde for at kunne stå oprejst. Ved at stå i stedet for at sidde, vil du styrke hele ryggen og kernemuskulaturen i kroppen. Det vil hjælpe til at forebygge belastningsskader og særligt skader i lænden, i takt med du bliver ældre.

Aktivering af ben og venepumper

Venepumpen er en samling muskler der sidder i læggen og som aktiveres når du bruger benene. Den har den funktion, at den kan pumpe blodet tilbage til hjertet. Når du sidder stille er det hjertet alene, der pumper blodet rundt i kroppen. Ved at stå op, skaber du derved et bedre flow af blodcirkulationen og mere enerig til kroppen.

Hvis du ønsker mere info om Active Stand Combi, eller ønsker at prøve den gratis i 14 dage, kan du kontakte os på tlf.: 70 22 10 17 eller mail: adm@ergo-design.dk 

Vægt 4 kg