a

Back App 360

Mere bevægelse

Med et Back App 360 balancebræt kan du stå op og samtidig få et mere aktivt arbejdsmiljø.

Prøv den gratis!

Nogle personer vil gerne afprøve et produkt inden de beslutter sig for at købe – og det forstår vi godt. Du kan derfor teste en Back App 360 i 14 dage, helt uden omkostninger eller forpligtelser (OBS! Hvis den skal sendes, betaler du for fragten. Beløbet fratrækkes ved efterfølgende køb af varen).

Hvis du ønsker at afprøve en Back App 360 gratis i 14 dage bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vi kontakter dig.

Se flere oplysninger om varen længere nede under ‘Beskrivelse’.

Varenummer (SKU): 61-360 Kategorier: ,

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at lære mere om vores produkt og hvordan det kan gavne dig? Udfyld formularen, så sidder en af vores eksperter indenfor ergonomi klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Egne montører

+25 års erfaring

Totalløsninger

Dit navn(Påkrævet)

Produktbeskrivelse

Back App 360

Navnet 360 beskriver meget godt dette balancebræt. Med sin patenterede dæmpeanordning er det muligt at balancere i alle retninger og samtidig stå sikkert på den justerbare Magic Ball. Ved at dreje på den røde Magic Ball under brættet, øger du graden af din balancetræning. Den kan derfor benyttes af alle, uanset hvor meget eller lidt balance du har i kroppen – og hvor meget du ønsker at udfordre dig selv.

Træn mens du arbejder

Når du bruger et Back App 360 balancebræt, styrker du ikke blot din balanceevne. Du styrker også dine benmuskler, hofter, ankler og rygrad, og får derved en stærkere krop og bedre holdning.

Hvis du ønsker mere info om Back App og hvad deres produkter kan gøre for dig, kan du kontakte os på tlf.: 70 22 10 17 eller mail: adm@ergo-design.dk

Vægt 1.5 kg
Garanti

Der er fem års garanti ved normal anvendelse. Normal anvendelse er anvendelse på kontoret eller i hjemmet af personer, som ikke vejer mere end 110 kg.
Garantien dækker produktionsfejl og udskiftning af beskadigede dele.
Læs mere om Back App's garanti her: https://backapp.eu/da/produkter/back-app-360/garanti/