a

Hæve sænkeborde - justérbare skriveborde

  Hvad er et hæve sænkebord?

  Et hæve sænkebord er et skrivebord, eller hvilken som helst anden form for arbejdsbord, der kan justeres op og ned i højden ved hjælp el-betjening eller manuelt håndsving. I dag har de fleste hæve sænkeborde har i dog el-betjening. Med et hæve sænke skrivebord kan du nemt og bekvemt ændre din arbejdsposition i løbet af dagen, så du opnår maksimal komfort, en god arbejdsstilling og det bliver nemt for dig at ændre din position fra siddende til stående i løbet af arbejdsdagen.

  Hvorfor skal man have et hæve sænkebord som skrivebord?

  Det kan have en negativ effekt for dit helbred at sidde ned i lange periode ofte. Det er derfor anbefalelsesværdigt at holde stående pauser, hvis du sidder ned det meste af dagen. Da det ikke altid er en mulighed, er et hæve sænke skrivebord den oplagte løsning til dit kontor. Vi har derfor et bredt udvalg af justerbare borde, så du kan indtage stående arbejdsstillinger i løbet af dagen med tryk på én enkel knap. Et hæve sænkebord giver et bedre og sundere arbejdsmiljø, da den skiftende arbejdsstilling, stående- og siddende, bidrager til, at du både styrker og forebygger skader samt får en bedre blodcirkulation. Dette vil du ikke opnå ved et statisk bord. Hæve sænke skriveborde er nærmest blevet standard på de fleste moderne kontorer – med god grund. El-betjente borde er i dag blevet så billige, at prisforskellen på dem og de klassiske faste skriveborde er blevet så minimal, at det ikke bør kræve megen betænkningstid at vælge et justerbart skrivebord. De ergonomiske fordele er indiskutable, og er én af de bedste måder at forebygge skader i ryg, skulder og lænd. Et professionelt skrivebord gør det selvfølgelig ikke alene, hvorfor vi altid vil anbefale dig, at du supplerer dit hæve sænke skrivebord med en ergonomisk og komfortabel kontorstol eller sadelstol.

  Hæve sænkeborde i Odense

  Leder du efter topkvalitets hæve sænkeborde, har vi et stort udvalg af netop det. I vores showroom i Odense har vi et hav af modeller, så du kan opleve dit kommende skrivebord, inden du køber det uanset, om du har behov for et nyt skrivebord til hjemmekontoret, eller har brug for en helt ny kontorindretning til et storrumskontor eller kontorfællesskab. Der er ligeledes rig mulighed for at få tilpasset dit hæve sænkebord til lige den størrelse, som du har behov for.

  Vælg det rigtige hæve sænke skrivebord

  Når du skal vælge et hæve sænkebord er én af de væsentligste ting at tage højde for, stellet. Stellets størrelse har indflydelse på bordets minimums- og maksimumshøjde. Hvis du er meget høj, kan specifikke stel derfor være en udfordring på grund af den lave maks højde. Vi er klar til at guide, vejlede og finde det helt rigtige stel til dig i vores showroom i Odense eller på telefon. En anden væsentlig ting er det materiale, som bordpladen er lavt af. Her har du forskellige muligheder, der dækker forskellige behov. Du kan bl.a. få en lækker bordplade, som gør en musemåtte overflødig og som samtidig ikke er følsom over for vand eller sved. Vi tager gerne en snak om mulighederne, så du får den bedste løsning til dit specifikke behov.

  Hvad koster et hæve sænkebord?

  Som så meget andet, er der mange forskellige ting der afgør prisen; Højde, størrelse, materiale, manuel- eller el-betjent mm. Hos Ergo Design har vi mange forskellige muligheder for at tilpasse bordet til dig, samtidig med at vi fortsat fastholder en fair pris. Du kan få hæve sænkeborde hos os i alle prisklasser, så der både er til et komfortabelt hjemmekontor og det luksuriøse og kompromisløse kontorlandskab.

  Er pladsen knap? Så er et lille hæve sænkebord oplagt

  Et hæve sænkebord behøver hverken være stort, bedst, lille eller smalt for at passe til dig og dit behov. Vi har hæve sænkeborde i alle størrelser, hvad enten du er til et hæve sænkebord i størrelsen 200×100, 160×80 eller en anden stor størrelse. Det vigtigste for os er, at du finder lige netop dét hæve sænkebord, som passer til dig og dét vil vi hellere end gerne hjælpe dig med.

  Hvis ikke du har behov for et stort arbejdsbord, kan du med fordel vælge et mindre væghængt bord. Hos Ergo Design har vi nemlig også et pænt udvalg af små hæve sænkeborde, der passer både til det lille kontor, laboratoriet eller som en lille og fleksibel arbejdsstation. På den måde sikrer vi, at du på trods af beskeden plads ikke skal gå på kompromis med ergonomi eller komfort. Leder du efter en passende lille stol, kan du med fordel kombinere dit bord med en sadelstol, der fylder markant mindre, og samtidig styrker kroppens muskulatur.

  Gå hele vejen – Hav udstyret i orden

  Hos Ergo Design har du mange muligheder for at tilpasse dit hæve sænke skrivebord. Få monteret praktiske kabelbakker på bordet, så dit setup er professionelt og rydeligt. Vil du samtidig undgå, at strømforsyninger til enten computere, ekstra skærme, telefonladere mm. ligger og flyder på hele kontoret, anbefaler vi at få monteret stikkontakter direkte på bordpladen. Det giver et professionelt og ”clean” look på kontoret og er samtidig en meget praktisk el-løsning. Arbejder du med pen og papir? Med en indbygget pennebakkeskuffe har du den ultimative mulighed for at bibeholde ”clean desk policy”. En pennebakkeskuffe er en praktisk skuffe, under bordpladen, hvor der kan opbevares alt fra skriveblokke, skriveredskaber, bærbare computere mm.

  Hæve sænkeborde med eller uden hjul

  Uanset om du har behov for, let og simpelt, at rykke rundt på dit skrivebord, har vi en løsning til dig. Vi forhandler udelukkende kvalitetsskriveborde med fokus på ergonomi og velvære. Vi har derfor både hæve sænkeborde med hjul og uden hjul – valget er dit.

  Sådan står du rigtigt ved dit hæve sænkebord

  For at udnytte dit hæve sænkebord på bedste vis, er det en god idé at stå op én gang i timen. Ligesom så meget andet, er lidt altid bedre end ingenting, så hvis én gang i timen er for meget, kan du med fordel have længere intervaller. Det vigtige, når du står op og arbejder, er, at du står korrekt og ikke belaster nakke, ryg, skuldre mm. og derfor:

  • Holder en rank ryg og har lige vægt på begge ben
  • Tilpasser højden på dit bord, så du kan slappe af i skuldrene, have dine arme langs kroppen og underarmene hvilende på bordpladen.
  • Holder mus og tastatur tæt ved kroppen. Vi anbefaler, at din mus placeres sidelæns foran tastaturet (ikke ved siden af)
  • Tip: Hæv bordet inden du går til frokost og inden du går hjem. Dermed bliver det en vane at starte dagen med at stå op samt at starte med at stå op efter frokost.

  Har du svært ved at vælge et skrivebord? Lad os vejlede dig

  Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af hæve sænke skriveborde, eller er i tvivl om hvilket bord, der bedst afdækker dit behov for ergonomi, arbejde og plads, så kontakt os med det samme. Hos Ergo Design har vi mange års erfaring med at vejlede, både private og erhverv, til de bedste løsninger til deres unikke behov. Hos Ergo Design sælger vi ikke bare for at sælge, men for at sikre din fysiske sundhed.

  Vores kunder siger

  Vi arbejder hver dag for at yde den bedste service over for vores kunder. Herunder kan du se et lille udpluk af, hvad de siger.