a

Væghængte borde og klapborde til væggen

  Uanset om du mangler et vægmonteret klapbord til kontoret eller blot et væghængt bord til hjemmet– så har vi hos Ergo Design helt sikkert et væghængt bord til dig.

  Praktiske og pladsbesparende væghængte borde

  Hos Ergo Design tilbyder vi en række forskellige muligheder for at få et væghængt bord, som passer ind lige præcis der, hvor du ønsker. Grundet de væghængte bordes lille størrelse og muligheden for at kunne klappe det samme, findes der ikke dét sted, hvor det bordet ikke passer ind. Du kan f.eks. få et praktisk computerbord til kontoret eller i hjemmet, som kan klappes sammen, når det ikke skal bruges. Derfor er et klapbord ideelt til dig, der vil have et mobilt og pladsbesparende bord.

  Find det rigtige klapbord til væggen

  Det er de færreste, der kan få nok af smarte og fleksible indretningsløsninger, der kan optimere og udnytte kvadratmeterne i hjemmet såvel som på kontoret. Klapborde er et super godt redskab til småopgaver, hvor du nemt kan oprette en lille arbejdsstation med din bærbare computer. Med et klapbord kan du udnytte pladsen i selv det mindste køkken, kontor eller rum, eftersom bordet kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Derudover kan du også bruge det som en praktisk lille hylde til småting, når det er klappet sammen. Eftersom bordene er sammenklappelige, giver det dig muligheden for hurtigt at slå bordet op, så det ligger fladt på væggen, så du hurtigt får plads til andre aktiviteter.

  Et vægmonteret klapbord giver plads til lige det, som du har brug for

  Du får et sammenfoldeligt arbejdsbord samtidig med et lille bord, hvor du kan nyde din frokost. Særligt mange unge mennesker har stor gavn af et klapbord, der er monteret på væggen da de ofte, i hvert fald som studerende, lever på få kvadratmeter. Uanset hvor lidt eller hvor meget plads du har, kan vi sammen finde den optimale løsning med et væghængt klapbord, så du får udnyttet dit kontor eller din lejlighed på bedste vis. Med et væghængt bord får du mere opbevaringsplads, eller mere bordplads på både kontorer, i køkkener og i lejligheder. Du får altså optimal udnyttelse af hele rummet, når du har brug for det. Det er både nemt og hurtigt at montere, folde sammen og klappe ud og tage i brug.

  Hvorfor vælge væghængte borde?

  Et væghængt klapbord kan bruges til alverdens tænkelige formål. Ofte benyttes de som en mindre arbejdsstation i klinikker, hjemmekontorer, køkkenborde, computerbord mm. Bordene kan hænges i lige den højde, der passer til dig. Hos Ergo Design er vi specialister i kontormøbler, indretning og ergonomi. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder væghængte klapborde i mange former og størrelser, så du kan være sikker på, at vi kan tilbyde dig en unik løsning til dit behov. Er du ikke sikker på, om et klapbord er den rette løsning for dig, har vi også et stort udvalg af hæve sænke borde, kantine- og mødeborde samt undervisningsborde. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.