a

Skranker - Professionelle og indbydende receptionsskranker

Unikke skranker skræddersyet til din virksomheds behov og ønsker

Hos os er alle skranker unikt tilpassede den enkelte virksomhed, med forskellige funktioner til forskellige formål og behov. Vi tilbyder ikke faste løsninger, men skræddersyr skranken efter dine ønsker og krav, så den passer perfekt til din virksomheds identitet og arbejdsflow.

Varenavne på denne side er ikke udtryk for et egentligt varenavn, men henviser til numre fra tidligere opgaver, vi har løst. Ved at henvise til det nummer kan vi fremsøge den specifikke sag og bruge den som reference og inspiration.

Tag et kig på vores tidligere projekter, find et nummer, der passer til dine ønsker, og kontakt os for at skabe den perfekte skranke til din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en skræddersyet, funktionel og stilfuld skranke!

Vis flere produkter

Hvad er en skranke?

En skranke er en afskærmning, ofte i form at et højt, stort eller aflangt bord, som du ofte ser på kontorer, receptioner, klinikker og i banker med dét formål, at betjene eller vejlede personer der henvender sig ved disken. Skranken er ofte et stort kontormøbel, der fanger opmærksomheden og guider besøgende direkte derhen.

Receptionsskranker til kontoret, receptionen eller indgangen

En skranke er det første dine kunder ser, når de besøger dit kontor. Skranken er det møbel, der byder din gæster velkommen og det er derfor vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk med en flot og professionelt designet receptionsskranke der matcher din virksomheds identitet, farver og stil. Det er vigtigt, at dine forretningsforbindelser eller kunder føler sig velkommen og godt tilpas, når de træder ind i din virksomhed.

Skab et professionelt kontor- og receptionsmiljø med en skranke eller en disk, hvor dine kunder kan henvende sig og blive ekspederet. En skranke er en funktionelt og præsentabel arbejdsstation for din receptionist, hvor dine kunder vil opleve en professionel og respektabel afstand at blive budt velkommen med.

Vi er eksperter i skranker og vi hjælper dig gerne i mål med den helt rigtige løsning. Hos Ergo Design er vi leveringsdygtige i alle former for skranker og diske, så om du ønsker et moderne, klassisk, afdæmpet eller eksklusivt look, er helt op til dig.

Få en skræddersyet skranke til din reception

Der er uanede muligheder for at tilpasse en helt unik receptionsskranke både hvad angår funktionalitet, størrelse, form, farve materiale osv. Ønsker du en anden farve disk end front? Ønsker du hæve sænke skranker?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med en løsning, der ikke kun ser professionelt ud men også en der har de helt rigtige funktioner. Vi sammensætter moduler og installerer skranker i alle størrelser og former. En skranke behøver ikke at være stor, men kan også være en lille simpel disk der blot afskærmer og sørger for, at der holdes en professionel distance hvor du kan servicere og ekspedere dine kunder.

Skranker til det professionelle kontor

Hos Ergo Design designer, udvikler og monterer vi en skranke, der er tilpasset til din virksomheds reception og behov for funktionalitet. Det er meget forskelligt, hvilket behov en skranke skal dække. Skranker til klinikker og ventelokaler er ofte en arbejdsstation for receptionister og klinikassistenter, som både har til opgave at byde kunder og andre gæster velkommen og ekspederer dem i samme ombæring. En god skranke kan være flot og praktisk, men overvej at sammensætte den med en ergonomisk kontorstol, som bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

I mange kontorer er receptionsskranken en professionel facade, som kunderne møder. Hos mindre virksomheder er den ofte ubemandet, eller bruges til en regulær arbejdsplads.

Uanset om du har brug for en skranke til det ene eller det andet formål, kan vores skranke-eksperter hjælpe dig i mål med den helt rette løsning. Vi tilbyder alt fra klassiske skranker til skranker i flere niveauer, men rundinger og:

Hæve sænke skranker
Skranker med logo
Skranker med glasafskærmning
Skranker med fast højde
Skranker i tilpassede mål

Vi har alt i skranker – og vi er gode til det.

Kan man få skranker i flere farver?

Ja det kan man. Vi skræddersyer skranker, så de både passer perfekt ind i rummet den placeres i, men også din virksomheds identitet.

Hvem har brug for en receptionsskranke?

Hvis du er en mere eller mindre offentlig virksomhed, har du i et vist omfang kunder der besøger din virksomhed anmeldt, eller uanmeldt. Førstehåndsindtrykket er som bekendt noget af det vigtigste for os som mennesker, hvilket gør en skranke til et stærkt værktøj. En flot og professionel skranke giver et udtryk af professionalisme, som de fleste virksomheder gerne vil udstråle over for sine kunder.

Skal du have designet og monteret en ny skranke i din reception? Tøv ikke med at ringe og tage en snak med os om mulighederne.