a

Sadelstole - Ergonomiske supportstole

  Få en varieret arbejdsdag med en sadelstol

  Sadelstol, balancestol, supportstol – kært barn har mange navne. Samme gør sig også gældende ved den praktiske og ergonomiske sadelstol. Hos Ergo Design har vi et bredt udvalg af kontorstole, herunder sadelstole. Alle vores sadelstole er højdejusterbare, mens nogle har flex-vip, som sikrer, at du kan bibeholde en sund og ergonomisk positur, selv når du sidder foroverbøjet og arbejder.

  En sadelstol er særlig praktisk til dig, der arbejder i en salon, klinik, laboratorie eller lignende beskæftigelse, som kræver, at du har frihed til at bevæge dig rundt i en siddende position, hvor du har overkrop og arme fri til at arbejde. Sadelstole er dog ikke begrænset til særlige erhverv, da stolen også gør sig godt på et almindeligt kontor, hvor behovet som stilles, muligvis er anderledes og bl.a. kan være at kunne bevæge sig frit rundt – eller blot for at have fleksibilitet.

  Fordelene ved en sadelstol

  En sadelstol giver dig fuld bevægelighed, da de er udviklet med henblik på ergonomi, træning, sundhed og komfort, hvilket gør arbejde, der kræver skiftende positioner, simpelt. En anden fordel ved en sadelstol er, at du nemt kan bevæge dig rundt i rummet – hvis du vel og mærke har valgt en sadelstol med hjul – samt hurtigt kan stige af, og på, stolen. Tag eventuelt her et kig på den populære Swopper eller BackApp stol.

  Forbedre din positur, blodcirkulation og få en sund arbejdsstilling

  Når vi arbejder, er det sundt og vigtigt, at vi har en rank ryg. Det ved de fleste af os, men det er alligevel et fåtal, der gør det i praksis, da mange af os har en tendens til at falde sammen i kroppen i takt med, at arbejdsdagen skrider frem. Den ergonomiske sadelstol er derfor det perfekte redskab, hvis tilfældet er det samme hos dig. En sadelstol er nemlig designet til at holde din ryg rank, da sadelstolen flytter fokus fra dine baller til dine lår. Med andre ord bliver du tvunget til at have en optimal arbejdsstilling med rank ryg, så du undgår smerter i ryggen. Et tegn som du kan være opmærksom på, i løbet af din arbejdsdag, er også, om et ben eller en balle begynder at sove. Det er et dårligt tegn, som tyder på, at din kontorstol stopper for blodcirkulationen. Dette kan sadelstole afhjælpe, da de har bløde rundinger, som sikrer, at du har en optimal blodcirkulation.

  Træn imens du sidder ned

  Styrketræning – intet problem. Når du sidder på din sadelstol, bliver du faktisk tvunget til at bruge dine muskler både i din mave og i din ryg. Dermed stabiliserer og styrker du din lænd, baller, hofter og muskulatur – alt i mens du sidder og arbejder. Ren win-win.

  Din krop fortjener fuld bevægelsesfrihed

  Kroppen blev skabt til bevægelse! Derfor bør vi gribe enhver mulighed for at sidde i balance og på en og samme tid opnå balance – for så bliver vores krops led alle ”smurt”. Næsten alle sadel- og balancestole har roterbare sæder, som gør, at du ikke belastes af vrid, når du drejer dig rundt. En balancestol fylder markant mindre end en klassisk kontorstol, hvilket også gør den ekstremt praktisk både i klinikker og på kontorer, hvor du enten sidder ved en patient eller på et kontor til et hurtigt møde eller i en briefing.

  Kombiner forskellige stole til den optimale løsning

  Der findes ikke én optimal stol i alle givne situationer, som samtidig passer til alle former for arbejde. Dette skyldes, at hver enkel situation og hvert enkelt erhverv er forskellige og derfor er de enkelte behov også forskellige. Fælles er dog, at vi har brug for afveksling i løbet af en arbejdsdag, hvor vi både sidder ned og står op. Den optimale kontorløsning er derfor et miks mellem sadelstole, kontorstole og stående arbejde – og selvfølgelig et godt hæve sænkebord.

  Prøv de forskellige sadelstole i vores showroom i Odense

  Det er svært at vælge den helt rigtige stol, uden at have siddet på den først. Vi står klar med kompetent rådgivning, så hvis du har brug for hjælp er du meget velkommen i vores showroom.

  Vores kunder siger

  Vi arbejder hver dag for at yde den bedste service over for vores kunder. Herunder kan du se et lille udpluk af, hvad de siger.