a

RollerMouse mus & tastatur

  Erstat din traditionelle mus med en RollerMouse fra Contour og mindsk hverdagens belastning hele vejen op til dine skuldre. Hos Ergo Design har vi et bredt udvalg af RollerMouse muse og tastaturer, som er udviklet af ergonomiske eksperter, som giver et fantastisk ergonomisk arbejdsredskab for dig, der arbejder foran computeren det meste af dagen.

  Rollermouse skaber overskud

  RollerMouse tastaturet har en centreret mus, som udover at give dig en effektiv arbejdsdag, også bidrager til, at du får reduceret smerte og belastning, som ofte bliver forårsaget ved brug af en traditionel computermus. Den centrerede placering af RollerMouse foran tastaturet bidrager derfor til, at du opretholder en ergonomisk arbejdsstilling og sørger for, at du ikke foretager vrid og overstrækninger, som giver sig spændinger. RollerMouse tastaturet passer til alle, hverken du arbejder som benhård talknuser, ejendomsmægler, er en kreativ sjæl i CAD eller redigerer fotos og video. Rollermouse design passer til alle, da man designet gør det muligt at bruge begge hænder, mens du kan styre markøren med let berøring kun med fingerspidserne. Derfor kan du arbejde afslappet og varieret, hvilket skaber overskud i en hverdag, hvor du ikke skal bekymre dig om smerter.

  RollerMouse er designet til dig

  RollerMouse er designet til dig. Dig, som bruger størstedelen af din arbejdsdag foran din computer og som sætter pris på velfungerende arbejdsrutiner, som understøtter en god arbejdsdag. Dig, som bruger Office-programmer eller kreativt designsoftware som fx Adobe Photoshop. Dig som ønsker en behagelig hverdag foran computeren. RollerMouse er blevet designet i samarbejde med ergoterapeuter og læger, hvorfor du er sikret en komfortabel og effektiv arbejdsmåde, når du arbejder ved computeren. Investerer du i en RollerMouse, investerer du i en bedre arbejdsdag.

  RollerMouse giver dig en effektiv arbejdsdag

  RollerMouse giver dig en effektiv arbejdsdag, når du ikke længere skal række ud efter computermusen, for nu kan du blot styre med cursoren. Med begge hænder velplaceret på tasteturet kan du nemt anvende tastaturgenveje, som øger produktiviteten. Med RollerMouse formår du også at holde dit håndled i en neutral position, hvad enten du skriver på tastaturet eller anvender musen. Dermed slapper du både af i hænder og arme og lindrer belastningsskader såsom seneskedehindebetændelse, karpaltunnelsyndrom og musearm.

  Sådan virker RollerMouse

  Du kan tilslutte din RollerMouse direkte til din pc eller Mac via USB, uden at du skal bruge ekstra drivere. Funktioner som venstre og højreklik, scrollhjul, dobbeltklip og kopiér er alle præ-konfigurerede, når du modtager din RollerMouse. Dog kan du selv ændre knappernes funktioner med det valgfrie driverprogram, så din RollerMouse opfylder lige netop dét behov, som du har. Det er nemlig kun dig, som kender dine behov og dine vante arbejdsrutiner. Du kan derudover også oprette forskellige profiler på din RollerMouse, så de passer til de programmer, som er uundværlige for dig i din hverdag. RollerMouse kan derfor automatisk skifte til dine foretrukne tastaturgenveje, når du skifter mellem programmer som f.eks. Outlook og Word eller kreative programmer som Photoshop, hvorfor du opnår en mere effektiv arbejdsdag. Er du typen, som arbjder bedst på flere skærmer, tager RollerMouse også højde for det med muligheden for høje markørhastigheder. Du kan indstille markørens hastighed ved et enkelt tryk på en knap, som dermed giver dig en langt større fleksibilitet i dit arbejde. Hurtige hastigheder er f.eks. brugbare, når du arbejder i kreative programmer, mens langsomme hastigheder er oplagte til mere traditionelt kontorarbejde. Du sparrer derfor tid og bevarer dit fokus i dit arbejde, da du ikke skal ind i computerens indstillinger for at kunne arbejde med din nuværende opgave.

  RollerMouse findes i tre effektive modeller

  RollerMouse fås i tre forskellige modeller: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 og RollerMouse Red eller RollerMouse Red Plus. En fordel ved RollerMouse er også, at de kan indstilles efter følsomhed og er ekstrem præcis, hvilket gør den perfekt til opgaver, der kræver fuld koncentration, såsom redigeringsopgaver. RollerMouse Red er f.eks. justbar helt op til 28000dpi og har indbyggede sensorer i dens rullestav, hvilket giver den en helt unik stabil platform. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge og har du brug for yderligere hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os.