Akustik

Enhver fortjener god akustik

Vi har stor erfaring indenfor akustikløsninger. Vi har igennem tiden lavet en række forskellige løsnigner, der passer til forskellige miljøer. Lige fra det åbne kontor, kantinen og til produktionshallen. Du kan derfor trygt stole på vores erfaring, for vi kan andet end blot at sælge møbler.

Ring til os

Akustikløsninger

Ergo-Design leverer og monterer lyd- og støjdæmpning til kontoret, kantinen, i skoler og institutioner, og i alle former for produktionsvirksomheder. Vi er eksperter I sammen med dig at skræddersye en løsning, så du slipper af med med dårlig akustik.

VI DESIGNER OG KOMPONERER LYDEN LIGE TIL DIN SMAG

Vi har mulighed for at producere lige præcis de design og den lyddæmpende akustik, du ønsker. Og så gør det jo ikke noget når æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

zsQ8MuwA
E92Atczw

SÆT PERSONLIGT PRÆG PÅ DIT LYDDÆMPENDE DESIGN

Når akustikken er god, er det sjældent noget, man lægger mærke til. Forkæl dine omgivelser med “skjulte” akustikkøsninger, som passer til jeres virksomhed

UDNYT PLADSEN PÅ GULVET - FANG STØJEN I LOFTET OG PÅ VÆGGEN

Selvom akustikken i et rum oftest bliver bedre med bløde møbler til at absorbere lyden, er det ikke alle arbejdspladser, der vil ofre pladsen på kontoret. Sænk støjniveauet og få mere plads på gulvet med akustikløsninger der hænger i loftet og på væggen

IgUS_SGw

EN INVESTERING,
DER GIVER GENLYD

Lydgener bliver ofte nedprioriteret på mange arbejdspladser, men er typisk en af de primære årsager til et forringet arbejdsmiljø. Det kan derfor betale sig at tænke akustikken ind, når man går i gang med at bygge sit rum op.

Hos Ergo-Design overlader vi intet til tilfældighederne. Alle er fortjent med god lyd og et godt arbejdsmiljø. I skal have den løsning, der giver bedst mening for dig. Hvad enten det er udskiftelige motiver, en bestemt størrelse eller et skræddersyet design, så står vi altid klar.

Lad dig inspirere, vælg en løsning efter dit behov og opnå ultimativ akustisk komfort på din arbejdsplads, institution eller produktionshal.

J8iP2TtA