Persondata-politik

Hvorfor en persondata-politik?

Vi ønsker at behandle dig og dine personoplysninger med respekt.
Datasikkerheden er et område med mere og mere fokus, og hos Ergo-Design A/S synes vi det er vigtigt med denne fokus, hvilket vi prioritere højt. I forbindelse med den nye EU persondataforordning – også kaldet GDPR – har vi gennemgået alle vores procedurer, samt lavet ændringer, så vi er sikre på at overholde gældende lovgivning i forbindelse med indsamling, behandling og anvendelse af dine data.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger eller persondata er al information der direkte eller indirekte kan henføres til en person, f.eks. navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse, lokaliseringsdata, online-identifikationer, betalingsinformationer, historik over tidligere køb, oplysninger om hvilke varer personen har klikket på osv.

Hvilke data indsamler vi?

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vi primært tekniske oplysninger: klikkesekvenser, http-protokolelementer, søgebegreber osv. Medmindre du opretter et køb eller et login, registrerer vi ingen personlige oplysninger, og vi kan derfor ikke identificerer dig som person.

Når du foretager et køb, har Ergo-Design A/S brug for en række personlige oplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, samt opretholde vores service overfor dig som kunde. Følgende oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler med Ergo-Design A/S:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, tekniske detaljer (f.eks. IP-adresse), adfærd (f.eks. besøgte URL, klikhandlinger, åbningsrater, log-in, tid på hver side osv.), samt data der måtte være nødvendige for at gennemføre en handel.

Hvornår indsamler og behandler vi oplysninger om dig?

Vi indsamler oplysninger om dig når du:

  • Opretter en konto på vores hjemmeside.
  • Foretager et køb, bestilt via telefon, på mail eller på vores hjemmeside.
  • Afgiver en forespørgsel via telefon, på mail eller på vores hjemmeside.
  • Tilmelder dig modtagelse af vores nyhedsmails.

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Ergo-Design A/S bruger udelukkende dine oplysninger til at:

  • Levere det produkt eller ydelse du har efterspurgt.
  • Markedsføre det produkt eller ydelse du har vist interesse for.
  • Behandle din forespørgsel.
  • Forbedre vores hjemmeside og andre sociale medier, samt markedsføring fra Ergo-Design A/S.
  • Kunne servicere dig bedre, når du kontakter os (f.eks. hurtig håndtering af ordrer, forespørgsler og efterfølgende opfølgning).

Hvordan beskytter vi dine personlige oplysninger?

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på sikrede netværk, som kun kan tilgås af en begrænset mængde medarbejdere. Færdigbehandlede og afsluttede opgaver/ordrer gemmes i mapper i et sikret og aflåst lokale.

Personlige oplysninger gemmes kun i det omfang det er nødvendigt, jf. bogføringsloven, samt i forbindelse med f.eks. garantiordninger på købte varer.

Online korttransaktioner med alle betalingsinformationer behandles på krypterede servere med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder at man ikke kan aflæse dine informationer. Kreditkortinformationer behandles af Stripe og kan ikke tilgås af hverken Ergo-Designs eller Stripe’s ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Ergo-Design A/S.

Hvem videregiver vi dine personlige oplysninger til?

Ergo-Design A/S videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart. De personoplysninger du har afgivet via telefon, mail eller vores hjemmeside videregives i begrænsede mængder, og kun til:

  • Interne og betroede medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne behandle henvendelsen og servicere dig bedst muligt.
  • Betroede tredjemænd, der er nødvendige for opfylde aftaler om levering, betaling og servicering, herunder inkasso og retslige instanser.

Ergo-Design A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik mm., og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside, og kan findes her: https://privacy.google.com/#

Der forefindes databehandler-aftaler med alle underleverandører og andre forretningspartnere, med den årsag at sikre din interesse og sikkerhed.

Hvordan får du adgang til dine data?

Ergo-Design A/S har oplysningspligt, hvilket til enhver tid giver dig ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Ergo-Design A/S har registreret om dig. Du har ret til at:

  • Modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger.
  • Få indsigt i dine personoplysninger.
  • Få urigtige personoplysninger berigtiget.
  • Få dine personoplysninger slettet (undtagelsesvis de data vi af lovgivningsmæssige årsager skal beholde, f.eks. data omfattet af bogføringsloven eller anden lovgivning).
  • Få dine personoplysninger flyttet (dataportabilitet).

Hvis du ønsker oplysning om ovenstående, skal du rette henvendelse på mail: adm@ergo-design.dk eller tlf.: 70 22 10 17.  Du kan gøre indsigelse mod en registrering, i henhold til reglerne i Databeskyttelsesloven.

Hvordan får du dine data slettet?

Du har ret til, til enhver tid at få slettet dine personoplysninger hos Ergo-Design A/S. Undtagelsesvis er de data vi af lovgivningsmæssige årsager skal beholde, f.eks. data omfattet af bogføringsloven eller anden lovgivning.

Hvad er Cookies og hvorfor?

Cookies er små tekstfiler, der er med til at forbedre din oplevelse på internettet, og som lagres på din computer. De knyttes til forskellige websites, for bl.a. at kunne lægge varer i indkøbskurven, huske log-ins og andre tekniske funktioner til at huske diverse indstillinger, samt måle trafikken på de forskellige sider.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Hvordan afviser eller sletter du Cookies?

Du kan til enhver tid afvise eller slette Cookies på din computer, ved at ændre indstillingerne i din browser. Vær dog opmærksom på at hvis du afviser Cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter at hjemmesiden kan huske de valg du foretager. Hvis du sletter eller blokere Cookies, vil du derfor formentlig opleve ikke at kunne bruge en lang række websites.

Hvis du alligevel ønsker at slette eller blokere Cookies på din computer, kan du se her hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du har spørgsmål eller klager, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt:

Ergo-Design A/S
Rødegårdsvej 174B
5230 Odense M

Tlf.: +45 70 22 10 17
Mail: adm@ergo-design.dk

CVR: 26306310

Opdateret: 25-05-2018.