Vi tilbyder

Ergo-Design er din lokale totalleverandør i kontormøbel-løsninger.

Vi sælger ergonomiske møbler – kontormøbler – konferencemøbler – opbevaringsmøbler – akustikløsninger- afskærmninger – belysning – tilbehør – skranker – specialløsninger – og meget mere.

Mere end blot møbler.

Med mere end 30 års erfaring indenfor møbelbranchen, tør vi godt kalde os for specialister – og vi yder altid en professionel rådgivning og personlig service.
Men vi kan andet end blot at sælge møbler.

Udover møbler, tilbyder vi:

Ergonomisk gennemgang af arbejdspladser:

Som virksomhed kan I booke os til en ergonomisk gennemgang af medarbejdernes individuelle arbejdspladser.
I gennemgangen kigger vi blandt andet på de ‘arbejdsredskaber’ medarbejderen har til rådighed, som f.eks. kontorstolen, bordet, PC skærmen(e), tastaturet, musen, belysningen osv.
Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke kommer for at ‘belære’ jer eller fortælle hvad eller hvordan I skal sidde/stå/arbejde. Vi kommer for at give jer hjælp, støtte og vejledning i de redskaber og møbler I allerede har til rådighed. Vi ønsker at vise jer hvordan I får det bedste ud af det I har, samt gøre jer opmærksom på at arbejdsstillingerne kan varieres.
Det er som udgangspunkt ikke vores hensigt at sælge jer flere varer end I har i forvejen. Men hvis vi anslår at nogle produkter kan være til gavn i forskellige situationer, vil vi som en service selvfølgelig gøre opmærksom på dette.

Efter endt gennemgang modtager I en skriftlig rapport

En gennemgang tager ca. 10-15 minutter pr. person.

Pris: 550,-/time (ex. moms).

Vejledning i belysning

 

Akustik-test & vejledning

 

2D/3d tegning/indretning af kontormiljøer

 

Ompolstring & reparation

 

Flytning af møbler internt og eksternt

 

Montering af låse i bestående møbler

 

Levering og montering af egne montører