Kontorstole

At passe på din krop er en investering.

Hvor mange timer om dagen sidder du på en kontorstol? 4 timer? 8 timer? Eller måske 20 timer?
Uanset hvad, er det vigtigt at din krop har det godt – og det betyder at ergonomien skal være i top.

Specialister i ergonomi.

Hos Ergo-Design har vi specialiseret os i ergonomi. Vi har brugt – og bruger stadig meget tid på at finde de bedste stole på markedet.
Vi lægger stor vægt på at stolene skal kunne indstilles, så de passer til den enkelte krop. Ingen af os er ens, og vi har hver vores behov.

God ergonomi handler om at kunne varierer dine arbejdsstillinger, f.eks. skifte mellem at stå op og sidde ned. Hvis din siddekomfort er god, er det med til at forebygge ryg- og nakkesmerter – hvilket medvirker til et bedre arbejdsmiljø.

Kvalitet.

Udover en god ergonomi, skal kvaliteten være i top!
Når man vælger at købe en ny kontorstol, må den gerne kunne holde i mange år – derfor har vi kun stole af allerhøjeste kvalitet. Mange af dem har en garanti på 10 år (se specifikationerne under de enkelte produkter).

Vejledning.

Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken kontorstol du vælger at investere i.
Den skal passe til DIG, til DIN krop og DINE arbejdsopgaver.

Hos Ergo-Design kan du være helt sikker på en professionel rådgivning og personlig service. Vi sætter en stor ære i at finde den helt perfekte stol til netop DIG.

Du er velkommen til at kigge forbi vores showroom i Odense, og prøve de forskellige stole. Vi kommer også gerne ud til dig og viser hvilke muligheder du har – gratis og uforpligtende.

Kontakt os på tlf.: 70 22 10 17 eller mail: adm@ergo-design.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig – eller klik på billederne herunder for at læse mere om de enkelte stole.

Salli MultiAdjuster