OM OS

Mere end blot møbler

Med mere end 30 års erfaring indenfor møbelbranchen, tør vi godt kalde os for specialister – og vi yder altid en professionel rådgivning og personlig service.
Men vi kan andet end blot at sælge møbler.

Velkommen til Ergo-Design.

Ergo-Design A/S blev etableret i 2001 af tre dedikerede herre, hvoraf to af dem sidenhen er gået på pension. Virksomheden drives i dag af Thorsten Brodersen, som har mere end 30 års erfaring inden for møbel-branchen.  Sammen med fire medarbejdere står de for den daglige drift af virksomheden, beliggende tæt ved Rosengårdcentret i Odense.

Hvorfor ergo-design?

Kerne-kompetence: specialdesignede løsninger.

Én af Ergo-Designs kerne-kompetencer er specialdesignede løsninger indenfor bl.a. skranker. Vi er med i hele processen, fra start til slut – både hvad angår opmåling, tegning i 2D/3D, produktion af møblet, montage og afslutningsvis gennemgang samt instruktion.

Hos Ergo-Design er vi stolte over at kunne levere hele løsninger, hvilket bl.a. inkluderer reparation, ompolstring og tilpasning af bestående møbler, samt ergonomisk gennemgang af arbejdspladser.
Udover møbler, tilbyder vi flytning af arbejdspladser – altid udført af egne montører.

Kunde-tilfredshed i højsædet.

For os er det en fantastisk følelse, når det færdige resultat vækker glæde hos dig som kunde. Vi drives helt klart af, at du er glad og tilfreds.

Vi sætter vi en stor ære i altid at tilbyde en personlig service, fyldt med en stor portion professionel rådgivning.

Vi glæder os til at hjælpe DIG.

Om_Ergo-Design_billede

Ergo-Design er din lokale totalleverandør i kontormøbel-løsninger.

 

Ergonomisk gennemgang af arbejdspladser

Som virksomhed kan I booke os til en ergonomisk gennemgang af medarbejdernes individuelle arbejdspladser.
I gennemgangen kigger vi blandt andet på de ‘arbejdsredskaber’ medarbejderen har til rådighed, som f.eks. kontorstolen, bordet, PC skærmen(e), tastaturet, musen, belysningen osv.
Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke kommer for at ‘belære’ jer eller fortælle hvad eller hvordan I skal sidde/stå/arbejde. Vi kommer for at give jer hjælp, støtte og vejledning i de redskaber og møbler I allerede har til rådighed. Vi ønsker at vise jer hvordan I får det bedste ud af det I har, samt gøre jer opmærksom på at arbejdsstillingerne kan varieres.
Det er som udgangspunkt ikke vores hensigt at sælge jer flere varer end I har i forvejen. Men hvis vi anslår at nogle produkter kan være til gavn i forskellige situationer, vil vi som en service selvfølgelig gøre opmærksom på dette.

Ergo Design logo