Vi kan meget mere end “blot” at sælge møbler

Vi tilbyder også

Service & Reparation

Hos Ergo-Design kan vi også tilbyde service og reparation af dine kontormøbler. Vi udfører alle opgaver lige fra ombytning af gaspartronen på din kontorstol, ompolstring af stole, udskiftning af hjul på kontormøbler, skift af bordplader, kabelhåndtering til kontorflytning og ergonomiske gennemgang af arbejdspladsen

Mere end blot møbler

30 års erfaring indenfor møbelbranchen

Derfor tør vi godt kalde os for specialister – og vi yder altid en professionel rådgivning og personlig service. Men vi kan meget andet end blot at sælge møbler.

  • Vejledning i belysning
  • Akustik-test & vejledning
  • 3D-tegning/indretning af kontormiljøer
  • Ompolstring & reparation
  • Flytning af møbler internt og eksternt
  • Montering af låse i bestående møbler
  • Levering og montering af egne montører
w

Bliv kontaktet af os

Har du en opgave som du tænker vi kan løse, så kontakt os endelig. 

Ergonomi / Gennemgang af hele arbejdspladsen

– Kender du stolens funktioner?
– Sidder skrivebordslampen optimalt? 
– Udnyt kontormøblets fulde potentiale
– Står skærmen / skærmene optimalt?
– Har du den tilstrækkelige plads?
– Et godt alternativ til musen

Reparation af kontorstole

Vi kan hjælpe med at skifte gaspatronen på din kontorstol. Det kan enten være at den er defekt, eller måske fordi du ønsker et andet højdeinterval

De rette hjul er også afgørende for din oplevelse af stolen. Der er stor forskel på hårdt eller blødt gulv. Få skiftet hjulene, så de  passer jeres gulvtype. 

Flytning & Montage

Vi har stor erfaring indenfor flytning af kontorer. Vi har det rette udstyr og erfarne montører, som sikrer at kontoret bliver klar til brug igen. Vi hjælper med ophængning af reoler, knager, tavler og andet tilbehør., Vi kan også eftermontere låse i skuffer / skabe, således i sikrer jeres følsomme oplysninger. Vores biler haft lift, og derfor kan vi hurtigt og nemt klare en flytning.  

 

Elborde / Hæve sænke borde

Hos Ergo-Design kan vi reparere dit elbord hvis teknikken driller. Vi kan også skifte bordpladen, hvis I har brug for en anden form eller andet materiale. Kabelhåndtering er også et af vores specialer, som sikrer “ro” på kontoret, men også afgørende for et sikkert arbejdsmiljø.
Vi kan også hjælpe med at skabe mere plads på bordet. Det kan med fordel være med en lille under bordet.

Ergonomisk gennemgang af arbejdspladser

Ergonomisk gennemgang af arbejdspladser:
Som virksomhed kan I booke os til en ergonomisk gennemgang af medarbejdernes individuelle arbejdspladser.

I gennemgangen kigger vi blandt andet på de ‘arbejdsredskaber’ medarbejderen har til rådighed, som f.eks. kontorstolen, bordet, PC skærmen(e), tastaturet, musen, belysningen osv.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke kommer for at ‘belære’ jer eller fortælle hvad eller hvordan I skal sidde/stå/arbejde. Vi kommer for at give jer hjælp, støtte og vejledning i de redskaber og møbler I allerede har til rådighed. Vi ønsker at vise jer hvordan I får det bedste ud af det I har, samt gøre jer opmærksom på at arbejdsstillingerne kan varieres.

Det er som udgangspunkt ikke vores hensigt at sælge jer flere varer end I har i forvejen. Men hvis vi anslår at nogle produkter kan være til gavn i forskellige situationer, vil vi som en service selvfølgelig gøre opmærksom på dette.

Efter endt gennemgang modtager I en skriftlig rapport

En gennemgang tager ca. 10-15 minutter pr. person.

Pris: 550,-/time (ex. moms).

Værktøjskassen er altid med i bilen

Vi dækker hele danmark, og er altid klar til at hjælpe

Vores montørerne og håndværkere dækker hele landet, og kommer ofte hele landet rundt. Det betyder også at vi altid har en montør tæt på dig.

Hør mere om hvad vi kan

Ergo Design logo