a

StandUp Air

Aflast fødderne

StandUp Air er en ergonomisk arbejdspladsmåtte, med en fantastisk stødabsorbering.
Air modellen har en overflade af slidstærkt nitrilgummi. Den er formet som små bobler, hvilket gør den blød og behagelig at stå på.

StandUp Air kan med fordel bruges til både kontormiljøer, i receptioner og i butikker.

Se flere oplysninger længere nede under ‘Beskrivelse’.

Varenummer (SKU): 98-381995 Kategorier: ,

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at lære mere om vores produkt og hvordan det kan gavne dig? Udfyld formularen, så sidder en af vores eksperter indenfor ergonomi klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Egne montører

+25 års erfaring

Totalløsninger

Dit navn(Påkrævet)

Produktbeskrivelse

StandUp Air er sundere end at sidde

At stå op mens du arbejder bliver et nemmere valg med en StandUp Air. Den bløde overflade fordeler belastningen på fødderne, så du ikke får ondt.
Det er ikke kun ømme fødder du kan mindske ved stående arbejde. Når du står op sætter du gang i blodomløbet, hvilket kan sænke risikoen for blandt andet hjerte/kar sygdomme. Generelt kan du undgå mange af livsstilssygdommene hvis du står noget mere op i løbet af dagen.

Sæt forbrændingen op

Når du sidder ned, går kroppen ‘i dvale’. Hvis du står op øger du dit energiniveau og din forbrænding, og har derved mulighed for at tabe dig mens du er på arbejde. At stå op 3 timer om dagen i et år, kan faktisk sammenlignes med en kalorieforbrænding svarende til 10 maratonløb.

Handy og rengøringsvenlig

StandUp Air er nem at håndtere, og kan hurtigt flyttes frem og tilbage når du har behov for den.
Du kan evt. købe en krog, så den kan hænge på kanten af bordet når den ikke er i brug.

Til den daglige rengøring kan den nemt støvsuges eller tørres over med en opvredet klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel.

Ønsker du at vide mere om StandUp Air og hvilke fordele den kan give dig, kan du kontakte os på tlf.: 70 22 10 17 eller mail: adm@ergo-design.dk


Matting AB

Vægt 1.5 kg
Størrelse 77 × 53 × 1.9 cm